Ervaringen

Onderaan de pagina, kunt ook u een ervaring delen!

4 Ervaringen

 1. M. 19 juni 2014 at 21:24 |

  Dag beste mensen,

  Ik wil hier toch even een stukje schrijven over mijn ervaringen in de praktijk van Willeke Heil en haar “Goddelijke Helpers”. Om alles uitgebreid te vertellen zou ik een heel boek kunnen schrijven, vandaar deze “relatief korte” maar krachtige omschrijving over wat je zoal kunt verwachten bij een behandeling.

  “Deze onderstaande omschrijving heeft betrekking op mij, en kan voor eenieder natuurlijk anders verlopen”.

  Eerst wordt er besproken waarvoor je hulp wilt vragen. Dit doe je vanuit je Liefdevolle Hart. Let op! Zelf vragen stellen! Je vraagt het in principe niet aan Willeke zelf, maar aan haar “Goddelijke Helpers”. Je kunt niets afdwingen. Wat mag gebeuren, mag gebeuren. Voor de een is dat genezing, voor de ander verlichting of inzicht in een situatie.

  Eerst pas je (met je ogen dicht) 3x de buikademhaling toe voor volledige ontspanning. Inademen door je neus en dan krachtig uitblazen door je mond. Dan vraagt Willeke om naar je Liefdevolle Hart te gaan en vraagt ze wat je ziet. Dat kan vanalles zijn. Dat is voor iedereen weer anders. Als je “symbolisch” iets ziet en niet weet wat het voor jouw betekent, kun je een vraag stellen aan je Liefdevolle Hart en je krijgt “innerlijk” een antwoord.
  Het kan zijn dat je het antwoord hoort, in beelden voor je ziet, of gewoon als een eerste ingeving binnen krijgt. Hier kan dan weer verder op ingegaan worden, of Willeke vraagt je om naar de plek in je lichaam te gaan waarvoor je hulp wilt vragen.

  Voordat je naar je Liefdevolle Hart gaat krijg je eerst van een Lichtengel een lichtje mee. Het lichtje neem je mee in je lichaam. Eenmaal aangekomen bij je klacht in je lichaam vraagt Willeke weer wat je ziet. Je ziet namelijk alleen maar wat je mag zien.
  Veel van wat je ziet heeft namelijk ook een betekenis voor jou. Ook hier geldt dat als je “symbolisch” iets ziet en niet weet wat het voor jouw betekent, je een vraag kunt stellen aan je Liefdevolle Hart en je krijgt “innerlijk” een antwoord. Door deze antwoorden leer je ook weer veel over jezelf of over je klacht.

  De ene keer kan een klacht verlichting krijgen, of verholpen worden, door de klacht of plaats in je lichaam een bepaalde lichte kleur te geven. Dit heet energetisch inkleuren. Dit doe je zelf door, in gedachten, deze plek in te kleuren met een lichte kleur die bij jou opkomt of te binnen schiet.
  Kleuren zijn zeer krachtig en kunnen een verlichtende of genezende werking hebben. Daarnaast kan er gevraagd worden of er eventueel een “energetische operatie” (chakra-operatie) in je Lichtlichaam nodig is, en mag gebeuren, om de klacht te verhelpen. Dit kan in sommige gevallen al meteen gebeuren, op de stoel waar je in zit, nadat jij je vraag gesteld hebt en antwoord gekregen hebt. Of eventueel later, na de sessie waar je op dat moment in zit, liggend op een behandelbed in de praktijk.

  Tijdens de “energetische operatie “ aan je Lichtlichaam (chakra-operatie) kun je van alles mee maken en zien wat er met je mag gebeuren.
  In mijn geval zag ik mijzelf liggen op een echte operatietafel met operatielampen boven deze tafel. Ik zag en sprak met de chirurg en operatie-assistenten, die mij behandelden. Soms zag ik ook symbolisch waaraan ze mij in mijn Lichtlichaam energetisch hadden geopereerd. Na de operatie wordt je ook naar een uitslaapkamer gebracht, net als bij een operatie in een echt ziekenhuis.
  Ik heb ze natuurlijk wel hartelijk bedankt voor wat ze voor mij hadden gedaan. Daarna wordt je weer begeleid vanaf “de andere kant” naar het hier en nu.

  Wanneer je weer “terug” bent in het hier en nu, wordt alles wat er is gebeurd, door en samen met Willeke, weer teruggekoppeld en doorgesproken. Na afloop van de behandeling worden de vervolgafspraken doorgenomen. Na een week is er een telefonische afspraak, waar besproken wordt wat je allemaal hebt mogen ervaren deze afgelopen week. Na ongeveer 3 à 4 weken krijg je een telefonische behandeling en ongeveer 6 tot 8 weken later weer een volgende behandeling in haar praktijk.

  Wat je wel moet weten is dat je deze “energetische operaties” (chakra-operaties), die je hebt mogen ondergaan, op de zelfde manier moet behandelen alsof je “echt” bent geopereerd in een “echt” ziekenhuis. Neem ook hier uitgebreid de tijd voor om na de behandeling te revalideren. Anders ben je zo weer “terug bij af”.

  Ikzelf heb al heel veel mogen meemaken en ervaren door de “energetische operaties” (chakra-operaties), die ik heb mogen ondergaan. Van sommige behandelingen, die ik al eerder heb mogen ondergaan, heb ik al heel veel positieve veranderingen en genezing mogen ervaren. Van sommige behandelingen, van een recentere periode, zit ik nog in het genezingsproces, maar heb van andere nu al veel verlichting.
  Dit ga ik hier niet te uitgebreid omschrijven maar zo heb ik zelf o.a.:

  — Een nieuw hart mogen krijgen i.v.m. hartklachten. Nu geen klachten meer.
  — Een nieuwe maagklep mogen krijgen. Nu geen klachten meer.
  Mijn maagklep was te ver opgerekt. Sloot niet meer.
  — Heb ik nieuw kraakbeen in de rechter knie mogen krijgen.
  Was in de loop der jaren weggesleten.
  — Heb ik ook een nieuwe binnen-meniscus mogen krijgen. Hier 30 jaar lang veel last van gehad.
  — Zijn er allemaal botsplinters uit mijn knie verwijderd, waar ik al 30 jaar lang regelmatig
  ontstekingen in had. Knie voelt nu al veel beter en mobieler.
  — Ben ik behandeld aan mijn spieren en bloedvaten in mijn rechter been.
  — Ben ik aan mijn beide ogen behandeld.
  — Ben ik behandeld aan mijn linker oor. Doof door ongeluk.
  — Ben ik behandeld aan buikklachten. Deze waren uiteindelijk gerelateerd aan emotionele
  ervaringen uit verleden en heden (alles staat in verbinding, en heeft zijn uitwerking op elkaar).

  Voor al deze klachten ben ik onder behandeling geweest in een ziekenhuis. Voor geen èèn van deze klachten heeft het ziekenhuis iets voor mij kunnen betekenen. Moet je maar mee leren leven zeggen ze dan.

  Waar het ziekenhuis stopt, gaan Willeke en haar Goddelijke Helpers verder.
  Van genezing tot, dan wel verlichting van, of een vorm van begeleiding in een proces.

  Aangezien “toeval” niet bestaat, en jij (de lezer van deze brief) de moeite hebt genomen om deze hele brief te lezen, is dit misschien de (onverwachte) oplossing voor jou.

  Met vriendelijke groet,

  Een heel dankbare cliënt.

Leave a Reply