Ervaringen

Onderaan de pagina, kunt ook u een ervaring delen!

7 Ervaringen

 1. M. 19 juni 2014 at 21:24 |

  Dag beste mensen,

  Ik wil hier toch even een stukje schrijven over mijn ervaringen in de praktijk van Willeke Heil en haar “Goddelijke Helpers”. Om alles uitgebreid te vertellen zou ik een heel boek kunnen schrijven, vandaar deze “relatief korte” maar krachtige omschrijving over wat je zoal kunt verwachten bij een behandeling.

  “Deze onderstaande omschrijving heeft betrekking op mij, en kan voor eenieder natuurlijk anders verlopen”.

  Eerst wordt er besproken waarvoor je hulp wilt vragen. Dit doe je vanuit je Liefdevolle Hart. Let op! Zelf vragen stellen! Je vraagt het in principe niet aan Willeke zelf, maar aan haar “Goddelijke Helpers”. Je kunt niets afdwingen. Wat mag gebeuren, mag gebeuren. Voor de een is dat genezing, voor de ander verlichting of inzicht in een situatie.

  Eerst pas je (met je ogen dicht) 3x de buikademhaling toe voor volledige ontspanning. Inademen door je neus en dan krachtig uitblazen door je mond. Dan vraagt Willeke om naar je Liefdevolle Hart te gaan en vraagt ze wat je ziet. Dat kan vanalles zijn. Dat is voor iedereen weer anders. Als je “symbolisch” iets ziet en niet weet wat het voor jouw betekent, kun je een vraag stellen aan je Liefdevolle Hart en je krijgt “innerlijk” een antwoord.
  Het kan zijn dat je het antwoord hoort, in beelden voor je ziet, of gewoon als een eerste ingeving binnen krijgt. Hier kan dan weer verder op ingegaan worden, of Willeke vraagt je om naar de plek in je lichaam te gaan waarvoor je hulp wilt vragen.

  Voordat je naar je Liefdevolle Hart gaat krijg je eerst van een Lichtengel een lichtje mee. Het lichtje neem je mee in je lichaam. Eenmaal aangekomen bij je klacht in je lichaam vraagt Willeke weer wat je ziet. Je ziet namelijk alleen maar wat je mag zien.
  Veel van wat je ziet heeft namelijk ook een betekenis voor jou. Ook hier geldt dat als je “symbolisch” iets ziet en niet weet wat het voor jouw betekent, je een vraag kunt stellen aan je Liefdevolle Hart en je krijgt “innerlijk” een antwoord. Door deze antwoorden leer je ook weer veel over jezelf of over je klacht.

  De ene keer kan een klacht verlichting krijgen, of verholpen worden, door de klacht of plaats in je lichaam een bepaalde lichte kleur te geven. Dit heet energetisch inkleuren. Dit doe je zelf door, in gedachten, deze plek in te kleuren met een lichte kleur die bij jou opkomt of te binnen schiet.
  Kleuren zijn zeer krachtig en kunnen een verlichtende of genezende werking hebben. Daarnaast kan er gevraagd worden of er eventueel een “energetische operatie” (chakra-operatie) in je Lichtlichaam nodig is, en mag gebeuren, om de klacht te verhelpen. Dit kan in sommige gevallen al meteen gebeuren, op de stoel waar je in zit, nadat jij je vraag gesteld hebt en antwoord gekregen hebt. Of eventueel later, na de sessie waar je op dat moment in zit, liggend op een behandelbed in de praktijk.

  Tijdens de “energetische operatie “ aan je Lichtlichaam (chakra-operatie) kun je van alles mee maken en zien wat er met je mag gebeuren.
  In mijn geval zag ik mijzelf liggen op een echte operatietafel met operatielampen boven deze tafel. Ik zag en sprak met de chirurg en operatie-assistenten, die mij behandelden. Soms zag ik ook symbolisch waaraan ze mij in mijn Lichtlichaam energetisch hadden geopereerd. Na de operatie wordt je ook naar een uitslaapkamer gebracht, net als bij een operatie in een echt ziekenhuis.
  Ik heb ze natuurlijk wel hartelijk bedankt voor wat ze voor mij hadden gedaan. Daarna wordt je weer begeleid vanaf “de andere kant” naar het hier en nu.

  Wanneer je weer “terug” bent in het hier en nu, wordt alles wat er is gebeurd, door en samen met Willeke, weer teruggekoppeld en doorgesproken. Na afloop van de behandeling worden de vervolgafspraken doorgenomen. Na een week is er een telefonische afspraak, waar besproken wordt wat je allemaal hebt mogen ervaren deze afgelopen week. Na ongeveer 3 à 4 weken krijg je een telefonische behandeling en ongeveer 6 tot 8 weken later weer een volgende behandeling in haar praktijk.

  Wat je wel moet weten is dat je deze “energetische operaties” (chakra-operaties), die je hebt mogen ondergaan, op de zelfde manier moet behandelen alsof je “echt” bent geopereerd in een “echt” ziekenhuis. Neem ook hier uitgebreid de tijd voor om na de behandeling te revalideren. Anders ben je zo weer “terug bij af”.

  Ikzelf heb al heel veel mogen meemaken en ervaren door de “energetische operaties” (chakra-operaties), die ik heb mogen ondergaan. Van sommige behandelingen, die ik al eerder heb mogen ondergaan, heb ik al heel veel positieve veranderingen en genezing mogen ervaren. Van sommige behandelingen, van een recentere periode, zit ik nog in het genezingsproces, maar heb van andere nu al veel verlichting.
  Dit ga ik hier niet te uitgebreid omschrijven maar zo heb ik zelf o.a.:

  — Een nieuw hart mogen krijgen i.v.m. hartklachten. Nu geen klachten meer.
  — Een nieuwe maagklep mogen krijgen. Nu geen klachten meer.
  Mijn maagklep was te ver opgerekt. Sloot niet meer.
  — Heb ik nieuw kraakbeen in de rechter knie mogen krijgen.
  Was in de loop der jaren weggesleten.
  — Heb ik ook een nieuwe binnen-meniscus mogen krijgen. Hier 30 jaar lang veel last van gehad.
  — Zijn er allemaal botsplinters uit mijn knie verwijderd, waar ik al 30 jaar lang regelmatig
  ontstekingen in had. Knie voelt nu al veel beter en mobieler.
  — Ben ik behandeld aan mijn spieren en bloedvaten in mijn rechter been.
  — Ben ik aan mijn beide ogen behandeld.
  — Ben ik behandeld aan mijn linker oor. Doof door ongeluk.
  — Ben ik behandeld aan buikklachten. Deze waren uiteindelijk gerelateerd aan emotionele
  ervaringen uit verleden en heden (alles staat in verbinding, en heeft zijn uitwerking op elkaar).

  Voor al deze klachten ben ik onder behandeling geweest in een ziekenhuis. Voor geen èèn van deze klachten heeft het ziekenhuis iets voor mij kunnen betekenen. Moet je maar mee leren leven zeggen ze dan.

  Waar het ziekenhuis stopt, gaan Willeke en haar Goddelijke Helpers verder.
  Van genezing tot, dan wel verlichting van, of een vorm van begeleiding in een proces.

  Aangezien “toeval” niet bestaat, en jij (de lezer van deze brief) de moeite hebt genomen om deze hele brief te lezen, is dit misschien de (onverwachte) oplossing voor jou.

  Met vriendelijke groet,

  Een heel dankbare cliënt.

 2. Jeanette 10 januari 2022 at 17:11 |

  Beste mensen die dit gaan lezen.

  Ik heb Willeke leren kennen via een bij een komst, waar mensen die op spiritueel gebied bezig zijn. Mensen die een eigen praktijk hebben en waar wij gezellig kletsen over allerlei dingen van alle dag.
  Toen ik Willeke haar uitleg hoorde en voelde wat zij deed in haar praktijk met haar Lieve God en haar helpers, was ik enthousiast.

  Een tijdje later ging een vriendin in behandeling bij Willeke en ik hoorde haar ervaringen bij Willeke in haar praktijk./gezondheidscentrum.
  Ik vroeg aan Willeke, ik zou ook graag bij jou in de praktijk willen komen. omdat ik aan mijzelf wilde werken en ook rugklachten heb.. Willeke kreeg door dat de lieve God zei, dat het nog geen tijd was dat ik mocht komen. Het wordt allemaal vanuit het universum gestuurd wanneer de tijd daar is.

  Totdat ik thuis was begonnen aan mijn moodboard. In het midden van dit moodboard had ik een groot hart getekend. Ik had gelijk het gevoel die stuur ik door aan Willeke.
  Willeke appte mij terug dat ik gelijk bij haar in de praktijk/gezondheidscentrum mocht komen.
  Zo kreeg ik mijn energetisch hart omdat ik mij hart niet voelde. En voor Willeke was het ook nieuw omdat zij nog nooit een spoedgeval in haar praktijk/gezondheidscentrum had gehad.
  Ook zei Willeke, doe rustig aan want je moet het zien dat je geopereerd bent. In een ziekenhuis doe je ook weinig tot niets en dat geldt hier ook. Nou dat heb ik geweten. Ik dacht dat ik op de oude voet door kon gaan. Niet dus.!!! ik ben goed ziek geweest en samen met de begeleiding van Willeke er weer boven op gekomen.
  Ik wil jullie meegeven als je bij Willeke in haar praktijk/gezondheidscentrum komt, kan je dat zien als een ui. Als je denkt ik wil gelijk energetisch een nieuwe knie, werkt dat niet zo. Willeke gaat samen met jou en haar helpers kijken en voelen waarom heb je zo’n last van je knie. Het kan zijn dat er nog een stukje van vroeger zit enzovoort. Als je bij Willeke komt weet je nooit wat er van te voren gaat gebeuren. Als je bij Willeke komt is het het beste dat je de rest van de dag geen andere afspraken hebt. Na de behandeling wordt alles opgeschreven. Thuis gaat het proces verder. Willeke heeft heel veel tijd voor jou over en je kan haar dag en nacht bellen.
  Sinds ik bij Willeke ben is mijn lichaam veranderd.
  Ik heb o.a. een energetisch hart mogen ontvangen. Na deze behandeling voelde mijn hart bol.
  Mijn spieren zijn vervangen. O.a. in mijn buik benen rug.
  Nieuwe verbindingen.
  Ik heb meerdere beschermingen mogen ontvangen, voor de virussen die nu gaande zijn.
  Mijn derde oog is gezuiverd.
  Mijn ogen zijn vervangen.
  Ik heb in een kristal bad mogen zitten.

  Willeke zei ga naar je hart en dan drie keer de diepe buikademhaling. Soms zijn je ogen open en de andere keer mag je je ogen sluiten. Dan begint de reis. Ik kan het het beste zo uitleggen dat je in een andere dimensie komt maar je bent er ook bij, daarmee bedoel ik dat je voelt dat je ook in de praktijk ruimte bent. Ik heb ik ook hele bijzondere dingen mogen ervaren. Zoals mijn moeder die nog niet zo lang geleden gestorven was kwam op bezoek. Ik heb engelen mogen zien.

  Wie ook mee is gegaan in mijn energetisch proces is mijn kater Bruce. Hij heeft/had een blaas probleem en plaste op een vaste plek op de mat. Via een aantal telefonische consulten met Willeke is hij ook behandeld en heeft hij een energetische operatie ondergaan die ik zelf heb mogen zien. Dat was heel bijzonder. Het is ongeveer nog vier keer gebeurd dat hij plaste op de mat. Tot op de dag van vandaag heeft Bruce niet meer geplast op de mat. Bruce is ook een wat angstige kat. Sinds hij mee is in het energetisch proces is hij ook minder angstig.

  Mensen die dit lezen. Als je uitbehandeld bent en je het gevoel hebt dat niets meer helpt….
  Dan is er nog altijd Willeke en haar helpers.

  Willeke ik wil jou bedanken voor alle hulp en begeleiding tot nu toe.

  Lieve groet, Jeanette

 3. M. 10 januari 2022 at 18:05 |

  Heb geloof,
  Heb vertrouwen,
  Stel je open,
  Open je Liefdevolle Hart en stap in je Hart.

  Stel je vraag waar je hulp voor wilt ontvangen.
  Alles is liefde, alles is één.
  Laat je begeleiden door God naar een plaats waar nieuwe energie is, in de nieuwe tijd.
  De tijd waarin we nu leven is verleden tijd, er is een nieuwe tijd met nieuwe energie gekomen
  hier op aarde. Laat het oude los en verwelkom het nieuwe. Sta open voor verandering en omarm
  de nieuwe energie in deze nieuwe tijd om vooruit te gaan en niet meer achterom te kijken naar
  het verleden. Vertrouw op de toekomst in deze nieuwe wereld, in deze nieuwe tijd.

  Je kunt door God naar een plaats worden gebracht die niet te vergelijken is met iets hier op aarde.
  Je kunt worden gebracht naar een plaats waar een heel andere natuur heerst dan hier op aarde.
  Deze natuur is heel krachtig en heeft ook heel krachtige helende energie. Wat daar kan en mag gebeuren is voor iedereen verschillend. Het is een wonderlijke mooie plaats. Het kan zijn dat je
  hier ook een behandeling cq. operatie krijgt voor wat je hebt gevraagd. Heb hier vertrouwen in
  dat wat er mag gebeuren zuiver is. Er gebeurt niets tegen je eigen wil in. Jij zelf maakt de keuze of iets mag gebeuren of niet.

  Ook kun je bv. naar een plaats worden gebracht wat ze het “Gezondheidscentrum” noemen. Zeg
  maar een plaats waar je behandelingen cq. operaties mag ondergaan die niet te vergelijken zijn met de ziekenhuizen en technieken hier op aarde. Heb vertrouwen in de weg waar God jou mee naar toe neemt, waar dit dan ook mag zijn. Vertrouwen.
  Neem na de behandeling ook voldoende tijd en rust voor een voorspoedige herstel van de behandeling cq. operatie die je hebt mogen ondergaan.

  Tijdens de behandeling cq. operatie begeleidt Willeke jou tijdens het hele proces, tijdens jouw persoonlijke reis.

  Na een behandeling cq. operatie kunnen er nog vragen aan God of de doktoren gesteld worden die jou hebben behandeld. Daarna wordt je weer terug gebracht naar je liefdevolle Hart en van daar uit ga je weer terug naar waar jij ligt of zit en mag je weer langzaam wakker worden en rustig bijkomen.

  Na deze behandeling houdt Willeke ook nog contact met jou via de telefoon en zul je misschien ook nog een aantal keren terug moeten komen bij haar in de praktijk. Alles is zuiver, vertrouw op de toekomst en op het nieuwe pad wat voor jou nog blanco klaar ligt.

  Groetjes, een heel dankbare cliënt

 4. Irene van der Does 2 februari 2022 at 11:56 |

  Nieuw leven,
  Willeke heb ik ontmoet bij een koffieochtend voor Alternatieve Therapeuten en geïnteresseerden bij Koffiehuis “Het Kletskopje”.
  Na vele gespreken, over wat er allemaal kan in haar praktijk, heb ik een afspraak gemaakt.
  Mijn aandachtpunt was: Weinig gevoel in twee tenen aan de rechtervoet en beschadigingen bij mijn ruggenwervels L4 en L5 die de doorstroming blokkeren. De Neuroloog zag geen optie om te opereren, te veel beschadigingen door een hernia operatie, wilde wel de vinger aan de pols houden.
  Ik was niet blij met de uitspraken van de neuroloog, gelukkig kon ik bij Willeke terecht
  Alles vanuit Liefde.
  De behandelingen die ik kreeg waren liefde vol voorbereid en gegeven.
  Nu na een aantal behandelingen voel ik dat de energie beter stroomt naar mijn benen.
  De behandelingen die ik kreeg waren een combinatie van gesprekken, ervaren en energetische operaties, de laatste uitgevoerd onder begeleiding van Willeke en haar Gids.
  Het thema liefde/liefdevol is de Rode draad binnen alle behandelingen. Het verbaasde mij dat de heling plaats vindt als er liefde is.
  Vertrouwen, toe staan en liefde zijn mijn speerpunten. Geen liefde, geen vertrouwen of ik sta het niet toe dan volgt er een verharding, stroomt de energie moeizamer en zo creëer ik blokkades waarvan ik ziek word.
  Het duurt even voordat ik mijn eigen gewoonte herkende, maar daarna, met een hart vol liefde, ontstond er ruimte om te zijn wie ik ben. En het Fysieke lichaam herstelt zich.
  Resultaten:
  Mijn tenen voelen beter aan.
  Ik sta steviger op mijn voeten en kan beter wandelen.
  Ondertussen heb ik ook veel oud zeer verwerkt.

  Want hoe je ook alles bekijkt, wat je denkt en bewaart tussen je oren, kan je behoorlijk belemmeren in je leven.
  Conclusie:
  Mijn levenshouding is veranderd, zo ook mijn fysieke gesteldheid, dit door de verrassende invalshoek die Willeke in haar praktijk naar voren brengt.
  Prijs/Kwaliteit:
  Als je mee gaat met de Gids, dan gaat de wereld voor je open en is het onbetaalbaar wat je krijgt.
  Als je niet toe staat wat er gebeurt en weinig zelf reflecteert, is dit niet iets voor jouw.

  Irene

Leave a Reply