IEDEREEN IS WELKOM (sinds 2005)

Als u bij mij komt voor een behandeling, komt u eerst volledig tot rust in deze liefdevolle ruimte. Daarna gaan we uitgebreid samen praten. De behandeling wordt op zijn eigen tijd gegeven, en de behandeling laten we gebeuren.

De behandeling is met kleren aan.

 

Nieuw Leven

De kleuren hebben verlichting en genezing, en worden bij u in de behandeling gegeven. Onze handen raken u even aan en u wordt gevraagd de ogen te sluiten. U komt naar binnen in u zelf en alles wordt liefdevol begeleid naar uw Goddelijk Hart. Alles mag gezien worden, en vragen mogen gesteld worden. In de tussentijd vraag ik aan u hoe het voelt? De Wonderen krijgt u vanuit het Universum en het Goddelijk Licht. Alles wordt behandeld.

Willeke heeft het Licht, en bij u wordt het toegepast. Alles met rust en vrede.

U komt terug naar het Goddelijk Hart onder begeleiding van Willeke en de engelen, even rust nemen.

Dan kijkt u even rond hoe het Goddelijk Hart nu ervoor staat, dan komt u uit het Hart, en alles wordt vanuit het Universum gesloten, waar u bent geweest.

Er wordt een “teken” gegeven, en dan bent u weer terug op de aarde. Even rust.

U mag alle vragen stellen over de behandeling, en delen samen, en alles wordt door u opgeschreven en mee naar huis genomen.

Nazorg van U

Ik geef altijd veel tijd en rust om de cliënt weer naar huis te laten gaan.

In de weken na de behandeling wordt gevraagd even op te schrijven wat u heeft gevoeld en ervaren, en het wordt telefonisch naar mij teruggekoppeld. Het kan nodig zijn om terug te komen voor een extra controle.

Als er iets is, kunt u mij overigens altijd bellen.

Na een paar weken wordt er nog een telefonische behandeling gegeven vanuit het Universum. Deze liefdevolle behandeling duurt 2 uur.

 

De energetische behandeling, operatie, geldt als aanvulling op, en niet als vervanging van, de reguliere geneeskunde. Maar alles wordt in Liefde gegeven vanuit het Universum.

Ik zou het dus fijn vinden als u eerst even naar uw huisarts gaat.