Alles in Liefde

Als u bij mij komt voor een specifieke behandeling, komt u eerst volledig tot rust in deze liefdevolle ruimte. Daarna gaan we uitgebreid samen praten. De behandeling wordt op zijn eigen tijd gegeven, en de behandeling laten we gebeuren. Met kleren aan.

Alles in Liefde

De kleuren brengen verlichting en heling, en worden bij u in de behandeling gegeven. Onze handen raken u even aan en u wordt gevraagd de ogen te sluiten. U komt naar binnen in u zelf en alles wordt liefdevol begeleid naar uw Goddelijk Hart. Alles mag gezien worden. In de tussentijd vraag ik aan u hoe het voelt.

De Wonderen krijgt u vanuit het Universum en het Goddelijk Licht. Alles wordt behandeld, met Rust en Vrede.

U komt terug naar het Goddelijk Hart onder begeleiding van Willeke en de engelen. Hier mag u uw vragen stellen. U kijkt even rond hoe het Goddelijk Hart er nu voor staat. Dan komt u uit het Hart. Alles wordt vanuit het Universum gesloten, waar u bent geweest.

Er wordt een “teken” gegeven, en dan bent u weer terug op de aarde. Even rust.

U mag alle vragen stellen over de behandeling, en we delen alles samen, en alles wordt door u opgeschreven, en mee naar huis genomen.

Nazorg van de cliënt

Ik geef altijd veel tijd en rust om de cliënt, na de behandeling, weer naar huis te laten gaan.

In de weken na de behandeling wordt gevraagd even op te schrijven wat u heeft gevoeld en ervaren, en het wordt telefonisch naar mij teruggekoppeld. Het kan nodig zijn om terug te komen voor een extra controle.

Als er iets is, kunt u mij overigens altijd bellen.

Enkele weken na de behandeling wordt er nog een telefonisch consult gegeven vanuit het Universum. Deze liefdevolle behandeling duurt 2 uur.

 

De energetische behandeling, healing, en de operatie, geldt als aanvulling op, en niet als vervanging van, de reguliere geneeskunde.

Maar alles wordt in Liefde gegeven vanuit het Universum en de Natuur.